Mad og fællesspisning

Fællesspisning menu

På Avisen Live kan du deltage i en poetisk persisk-inspireret fællesspisning. Menuen, der leveres af Madmenageriet, er vegetarisk og består af en tallerken med smage, dufte og farver fra det nordlige Iran. Menuen er skabt sammen med forfatter Shadi Angelina Bazeghi, der også vil læse op under middagen.

  • Kuku sabzi: Grønne tærter med urter, persille, purløg, koriander, spinat og æg.
  • Stegte kartofler med Iransk blåt salt fra Garmsar bjergene og auberginedip af bagte auberginer, løg, mynte, og granatæblemelasse.
  • Zeytoon patvardeh: Blandede oliven, med findelte valnødder, granatæblesirup og granatæblekerner.
  • Alabalou polo: Ris med safran, pistacienødder, kirsebær samt zereshk.
  • Ghormeh sabzi: Vegetarisk stuvning med urter, kidneybønner, tørret lime, persille, purløg mv.
  • Til dessert, Zoolbia: Friterede safran snirkler (a la churros) med dild og pistacienøddesukker, eller myntesukker. Serveres med sort te og sukkerknalder ved siden af.

En madbillet koster 75 kroner og kan købes, når du køber billet til festivalen eller direkte her eller erhverves på dagen.

Kaffe, øl og mad

Slowburn Brewing Co-op og Forbrændingen står for mad og forfriskninger i løbet af dagen. Nyd f.eks. en god kop kaffe eller lokalbrygget øl i dit personlige Avisen Live krus.