Avisen Live

PRAKTISK INFORMATION

PRISER
Dagsbillet: 170 kr. i forsalg (200 kr. i døren)
Studerende og under 25 år: 100 kr. Studiekort fremvises ved indgangen.
Børn under 15 år kommer gratis ind.
Madbillet: 75 kr.

Madbilletten giver adgang til et lækkert vegetarisk aftensmåltid fra Madmenageriet. På dagen kan du desuden købe både læskende og lunende drikkevarer, frokost og søde sager.

Billetter og madbilletter købes via Forbrændingens hjemmeside her.


Festivalen foregår både indendørs og udendørs, så hold øje med vejret, når du vælger dit festival-outfit. I tilfælde af kraftigt regnvejr rykker vi indendørs på samme adresse.

Handicaptoilet er tilgængeligt.

FIND VEJ
Avisen Live 2024 finder sted i PORTEN Vridsløse på Fængselsvej 39, 2620 Albertslund, og ligger ca. 8 minutters gang fra Albertslund Station.

CYKEL
Man kan cykle af supercykelstien “Albertslundruten” og via Roskildevej komme ind ad Egon Olsens Vej. Ruten er fra København i alt 17,5 km og kører gennem kommunerne København, Frederiksberg, Albertslund, Rødovre og Glostrup.

Har man mulighed for det, opfordrer vi til at man benytter sig af offentlig transport, cykel eller gåben.

S-TOGET
Tag linje B til Albertslund Station og gå 600m til Porten Vridsløse

  • Kryds Albertslundvej ved det store kryds og gå til højre
  • Drej ned ad Fængselsvej på venstre hånd

NB: Man kan altid tage sin cykel med gratis i S-toget, hvis man f.eks. vælger at cykle herud, men gerne vil med toget hjem.

PARKERING
Der er et begrænset antal parkeringspladser på Egon Olsens vej foran den grønne port.

Der er flere parkeringspladser på Roskildevej 161, 2620 Albertslund. Herfra er der anlagt direkte stisystem til Porten.


Avisen Live 2024 er støttet af Statens Kunstfond

OM AVISEN LIVE

AVISEN LIVE er en levende litteraturfestival med højt til loftet og uhøjtideligt fællesskab.

Vi serverer de bedste forfattere, musikere og performere som sektioner i en lørdagsavis. Lige fra forsidens udsyn over de store idéer til bagsidens anarkistiske stribetegninger og de faste rubrikker med dagens vejr og navnestof. 

På AVISEN LIVE vil du opleve interviews og veltilrettelagte paneldebatter med fremtrædende kulturpersonligheder, tænkere og forfattere. Der vil også være litterære performances – som f.eks. poetry slam og skarp satire – og musikalske indslag, som fællessang, musikalske oplæsninger og en fed afslutningskoncert.

Kom som du er! AVISEN LIVE er en uformel og hyggelig festival, som lægger op til et engageret og spørgelystent publikum, men også giver plads til, at man bare kan komme og lytte og mærke, hvad der sker, når der er tid til fordybelse.

AVISEN LIVE giver dig litteraturfestival på en ny måde.

Bag AVISEN LIVE står Albertslund Bibliotek og spillestedet Forbrændingen. I 2019-2021 fandt festivalen sted på Forbrændingen. Fra 2022 rykkede vi ud i sommerdagen og ind i helt nye rammer i Porten, det tidligere Vridsløselille Statsfængsel med A. Enggaard A/S som samarbejdspartner.

AVISEN LIVE har også en fast scene på Badesøen Festival i Albertslund, næste gang lørdag den 3. august 2024.

Til toppen.