Om Avisen Live

PRAKTISK INFORMATION

Avisen Live 2024 finder sted i PORTEN Vridsløse på Fængselsvej 39, 2620 Albertslund.

Her kan du købe billetter. Billetter koster 170 kr. i forsalg og 200 kr. i døren. Børn under 15 år kommer gratis ind.

Madbilletter bliver sat til salg her på siden tættere på festivalen. På dagen kan du desuden købe både læskende og lunende drikkevarer, frokost og søde sager.

Festivalen foregår både indendørs og udendørs, så hold øje med vejret, når du vælger dit festival-outfit.

I tilfælde af kraftigt regnvejr rykker vi indendørs på samme adresse.

Avisen Live 2024 er støttet af Statens Kunstfond

OM AVISEN LIVE

AVISEN LIVE er en levende litteraturfestival med højt til loftet og uhøjtideligt fællesskab.

Vi serverer de bedste forfattere, musikere og performere som sektioner i en lørdagsavis. Lige fra forsidens udsyn over de store idéer til bagsidens anarkistiske stribetegninger og de faste rubrikker med dagens vejr og navnestof. 

På AVISEN LIVE vil du opleve interviews og veltilrettelagte paneldebatter med fremtrædende kulturpersonligheder, tænkere og forfattere. Der vil også være litterære performances – som f.eks. poetry slam og skarp satire – og musikalske indslag, som fællessang, musikalske oplæsninger og en fed afslutningskoncert.

Kom som du er! AVISEN LIVE er en uformel og hyggelig festival, som lægger op til et engageret og spørgelystent publikum, men også giver plads til, at man bare kan komme og lytte og mærke, hvad der sker, når der er tid til fordybelse.

AVISEN LIVE giver dig litteraturfestival på en ny måde.

Bag AVISEN LIVE står Albertslund Bibliotek og spillestedet Forbrændingen. I 2019-2021 fandt festivalen sted på Forbrændingen. Fra 2022 rykkede vi ud i sommerdagen og ind i helt nye rammer i Porten, det tidligere Vridsløselille Statsfængsel med A. Enggaard A/S som samarbejdspartner.

AVISEN LIVE har også en fast scene på Badesøen Festival i Albertslund, næste gang lørdag den 3. august 2024.