Om Avisen Live

PRAKTISK INFORMATION

Avisen Live 2023 finder sted i PORTEN på Fængselsvej 39, 2620 Albertslund.

Festivalen foregår både indendørs og udendørs, så hold øje med vejret, når du vælger dit festival-outfit.

I tilfælde af kraftigt regnvejr rykker vi indendørs på samme adresse.

Der er handicaptoilet og kørestolsadgang.

OM AVISEN LIVE

AVISEN LIVE er en levende litteraturfestival med højt til loftet og uhøjtideligt fællesskab.

Vi serverer de bedste forfattere, musikere og performere som sektioner i en lørdagsavis. Lige fra forsidens udsyn over de store idéer til bagsidens anarkistiske stribetegninger og de faste rubrikker med dagens vejr og navnestof. 

På AVISEN LIVE vil du opleve interviews og veltilrettelagte paneldebatter med fremtrædende kulturpersonligheder, tænkere og forfattere. Der vil også være litterære performances – som f.eks. poetry slam og skarp satire – og musikalske indslag, som fællessang, musikalske oplæsninger og en fed afslutningskoncert.

Kom som du er! AVISEN LIVE er en uformel og hyggelig festival, som lægger op til et engageret og spørgelystent publikum, men også giver plads til, at man bare kan komme og lytte og mærke, hvad der sker, når der er tid til fordybelse.

AVISEN LIVE giver dig litteraturfestival på en ny måde.

Bag AVISEN LIVE står Albertslund Bibliotek og spillestedet Forbrændingen. I 2019-2021 fandt festivalen sted i på Forbrændingen. Fra 2022 er vi rykket ud i sommerdagen og ind i helt nye rammer i Porten, det tidligere Vridsløselille Statsfængsel med A. Enggaard som samarbejdspartner.

AVISEN LIVE har også en fast scene på Badesøen Festival i Albertslund, næste gang lørdag den 5. august 2023.